DESPRE NOI

DESPRE NOI

În calitate de IMM și o afacere de familie, obiectivul nostru este de a furniza consumatorilor noștri brânzeturi maturate premium si deosebit de delicioase. Furnizorii noștri au fost selectați întocmai datorită angajamentului lor de a produce produse de înaltă calitate și pentru atenția lor minuțioasă cu privire la ceea ce animalele sunt hrănite și condițiile lor de viață. Toate produsele oferite sunt realizate in-house. Cumparând de la noi cu sigurantă nu veti fi dezamagiti.

Suntem o companie construită pe valori puternice de familie și pe angajamentul de a face tot ceea ce ne stă în putintă pentru a crea și a mentine o relatie solida si bazată pe incredere cu clientii noștri. Credem că clienții noștri stau la baza a ceea ce suntem și vom încerca să ne asigurăm ca fiecare contact pe care îl aveți cu noi să fie unul satisfacator. Pentru a demonstra angajamentul față de voi, clientii noștri, și increderea noastră în produsele pe care le oferim, vom organiza gratuit o alta livrare conform cerințelor voastre în cazul in care produsele oferite initial nu sunt la ce v-ati asteptat.

Afacerea noastră

Echipa de management impreună are 60 de ani de experiență profesională pe piețe precum România și Marea Britanie. Ca și companie, suntem activi pe piata din Romania din 2010 și pana in prezent, timp in care am reusit sa dezvoltam o colaborare puternica cu Borsec si Csíki Sör.

Recent, am început să colaborăm îndeaproape cu Fermele Ado, Ferma El Greco si Fabrica de Branzeturi Transilvania. Acestia sunt producători de produse de lactate de cea mai inalta calitate fiind localizati in Hateg, Satu Mare si Taga. Noi credem atât de mult in calitatea inaltă a selectiei lor de branzeturi maturate, incat am decis sa ne concentram foarte mult pe distribuirea acestor produse in zona noastra de operare.

Despre producătorii noștri

Fermele Ado

La poalele munților Retezat în depresiunea Hategului într-o fermă se produc brânzeturi după cele mai vechi rețete ale locului din cel mai bun și consistent lapte din România. Laptele natural fără adaosuri colectat în fermă proprie, lapte din ținutul pelasgilor, strămoșii elenilor, lapte din locul unde Prometeu a adus focul furat de la zei. Munții Retezat cu cele 40 de lacuri glaciare cu vârfuri în formă de piramidă, cu energia pozitivă neatinsă de spectrul nociv al civilizației. În acest loc, mării artizani ai fineței gusturilor prepară brânzeturile de o calitate desăvârșită. De menționat este faptul că în acest moment Fermele Ado au 700 de vaci de tip Simmental din care 400 produc lapte. Având în vedere faptul că Fermele Ado și-au deschis porțile în 2014, noi considerăm că nivelul operațiunii a crescut considerabil.

Ferma El Greco

Producatorul nostru de branza maturata din lapte de capra este localizat in campia rustica Somes in apropierea satului Culciu. Ferma se poate lauda cu 850 de capre din rasele Alpina Franceza si Saanen. Acestea sunt  tinute in saivane, in stare libera, hranite cu nutreturi din productie proprie a suprafetei de cultura apartinatoare. 

In cadrul fermei functioneaza o moderna sectie de prelucrare a laptelui de capra, in care se prepara branzeturi de cea mai buna calitate, 100% naturale.

Fabrica de Branzeturi Transilvania

Fabrica de Branzeturi Transilvania este producatorul nostru de unde luam branza unicat maturata in grota de la Taga. Aceasta branza este presata in forma sa dreptunghiulara si lasata la maturat in groata de la Taga la o temperatura constanta de 14°C  si umiditate de 90-95%. Ceea ce face ca aceasta branza sa fie unicat  este bacteria numita Brevibacterium Linens. Aceasta bacterie nu poate supravietui o data ce este scoasa din grota de la Taga. 

Echipa mica si pasionata de la Taga are o grija deosebita in prepararea acestei branze. Ei sunt cei care o preseaza manual in forme, o impart in bucati, o pun in saramura si o duc la maturat in grota. Odata ajunsa in grota, branza este spalata din doua in doua zile cu apa si sare pana ajunge la perioada sa de maturare de 30-60 de zile.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.